Арнолд Шварценегер, на 76 години, помогна за разпространението на радостта

...
Арнолд Шварценегер, на 76 години, помогна за разпространението на радостта
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер слага своите ангелски крила и помага за раздаването на ХИЛЯДИ празнични подаръци на деца в нужда в младежки център в Лос Анджелис

Арнолд Шварценегер, на 76 години, оказа помощ за разпространяването на насладата от празниците, когато направи подаяние неговото време и голям брой дарове, които ще бъдат раздадени на деца в потребност в младежкия център Hollenbeck в събота

Звездата от „ Терминатор “ изясни в нов видеоклип по какъв начин е бил въодушевен да се отблагодари по време празниците, откакто е претърпял сходна обстановка, когато е бил нов преселник в Съединени американски щати.

Шварценегер желае другите да се усещат приобщени, както той беше, когато пристигна за първи път в Съединени американски щати.

„ Никога няма да не помни този тип наслада, добрина и приобщаване и по тази причина желаех да направя същото, когато имах парите “, добави той.

'Ето за какво през последните 30 и нещо години идвах в младежкия център и раздавах дарове, и дарявах подаръците, “ споделя звездата от Kindergarten Cop.

„ Чувствам се добре, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР