Арнолд Шварценегер е изключително горд, след като синът му Кристофър

...
Арнолд Шварценегер е изключително горд, след като синът му Кристофър
Коментари Харесай

Горд баща: Арнолд Шварценегер се похвали с успеха на сина си

Арнолд Шварценегер е " извънредно горделив ", откакто синът му Кристофър приключи лицей тази седмица, заяви „ Контактмюзик ”.

72-годишният артист написа прочувствено писмо до сина си в Интаграм, в което похвали 22-годишния Кристофър за дипломирането му в Уиверситета в Мичиган на гала, която се организира онлайн, поради пандемията от ковид.
               

A post shared by (@schwarzenegger) on May 4, 2020 at 3:16pm PDT

Арнолд написа под фотографията на Кристофър: „ Кристофър, ти си първенец и аз те обичам. Знам, че дипломирането ти в Мичиган не беше огромното празненство, за което мечтаеш години наред, само че минаването през сцената не е това, което ме кара да се гордея с теб: това са твоето съчувствие, твоята упорита работа, визията ти, сериозното ти мислене и безкористност. Те ме карат да съм извънредно горделив. Нямам самообладание да видя по какъв начин продължаваш да се развиваш и да успяваш ”.
               

A post shared by (@allegraalba) on Dec 31, 2019 at 11:15pm PST

Междувременно Арнолд продължава да подарява пари за подкрепяне на изхранването на гладуващи и небогати фамилии и оказване на първа помощ на потърпевши по време на пандемията от COVID-19.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР