Армията възвръща ролята си на действен гарант на сигурността и

...
Армията възвръща ролята си на действен гарант на сигурността и
Коментари Харесай

Румен Радев: Българите трябва да осъзнаем, че свободата и суверенитетът се обезпечават с достатъчно сила и доблест!

„ Армията възстановява ролята си на активен поръчител на сигурността и благоденствието. България е стожер на мира в нашия съкрушен с история район ”. Това съобщи президентът Румен Радев преди началото на военния церемониал в София, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

„ На съседите си гледаме като на другари.  И през днешния ден на Жълтите павета ще приветстваме марша на нашите братя македонци ”, добави Радев.

“Когато силата на съперника е сломявала нашия малочислен народ, силата на духа го е възкрасявала, даже и след епохи на иго, Свети Георги е знак на непобедимата ни воля и опование”, сподели той. “В свят в който персоналният нарцисизъм се постанова като светоглед, националните егоизми закономерно се възстановяват, а това са нови опасности и конфликти”

“България е стожер на мира, на съседите гледаме, като на другари и през днешния ден на жълтите павета ще приведстваме марша на братята македонци”

„ Но българите би трябвало да осъзнаем, че свободата и суверенитетът се обезпечават с задоволително мощ и героизъм. Нехайното отношение към армията подкопава държавността”, съобщи Радев.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР