Армията на Израел е изстреляла ракета Пейтриът по безпилотен самолет,

...
Армията на Израел е изстреляла ракета Пейтриът по безпилотен самолет,
Коментари Харесай

Израел изстреля ракета Пейтриът по дрон, приближаващ от Сирия

Армията на Израел е изстреляла ракета " Пейтриът " по безпилотен аероплан, който се е приближавал от Сирия към въздушното пространство на еврейската страна. В резултат на изстрелването на ракетата дронът се отдалечил от границата, оповестяват израелските медии.

Израелската войска посочи, че не може да откри дали безпилотният аероплан е бил ударен. " Няма да допуснем нарушение на въздушния ни суверенитет ", подчертаха израелските военни.

По-рано поданици на Горна Галилея в северната част на Израел са съобщили, че са чули детонация и са видели пътека от пушек в небето.

През уикенда сирийската войска и нейните присъдружни сили, в това число Русия, удариха следени от бунтовници региони в стратегически район в югозападната част на страната, граничещ с Йордания и Голанските възвишения, които са окупирани от Израел. Хиляди цивилни са избягали в по-безопасни региони, следени от опозицията по границата с Йордания и Израел.

Офанзивата на сирийската войска заплашва да унищожи зона за деескалация, която беше контрактувана сред Съединени американски щати и Русия през предходната година и рискува да въвлече Вашингтон още повече във войната в Сирия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР