Армейските авиационни части, разположени в района на Ростов и Краснодар,

...
Армейските авиационни части, разположени в района на Ростов и Краснодар,
Коментари Харесай

Армейската авиация на ЮВО се попълни с “Нощни ловци” и с “Терминатори”

Армейските авиационни елементи, ситуирани в региона на Ростов и Краснодар, бяха попълнени с нови образователни и бойни хеликоптери Mи-28УБ “Нощен ловец” и бойно-транспортни хеликоптери Ми-8AMTШ “Терминатор”.

“Полетният механически състав на 4-та войска на Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана стартира да получава хеликоптери. Военният личен състав на авиационната инженерна работа ще би трябвало да ревизира изцяло действието на всички системи и механизми на авиационните комплекси ", оповестяват от пресслужбата на Южния боен окръг.

В допълнение към контрола над прелетите на височина до 1000 метра, водачите ще ревизират надеждността на оборудването и работата на системите при разнообразни натоварвания и режими, написа "Поглед инфо ".

Обърнете внимание, че Mи-28УБ е трансформация за бойни тренировки на щурмовия хеликоптер Mи-28Н. В случай на изключителна обстановка, вторият член на екипажа може да поеме контрола над машината.

За да се обезпечат ергономичните параметри на работните места на екипажа, структурата на фюзелажа на хеликоптера е изменена: предната пилотска кабина е разширена, площта за остъкляване е увеличена, както и размера на екраните.

Кабината е бронирана, което обезпечава отбрана против снаряди с диаметър до 20 милиметра.

Най-важните елементи са предпазени от ризница, а дизайнът на перките на ротора ви разрешава безвредно да се приключи полета, даже и да бъдат ударени от снаряди с размери до 30 милиметра. Хеликоптерът е оборудван и с интегриран набор от авионика.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР