Арменският министър-председател Никол Пашинян обяви предсрочни парламентарни избори, които ще

...
Арменският министър-председател Никол Пашинян обяви предсрочни парламентарни избори, които ще
Коментари Харесай

В Армения ще има предсрочни парламентарни избори на 20 юни

Арменският министър-председател Никол Пашинян разгласи предварителни парламентарни избори, които ще се проведат на 20 юни, в, подбудена от миналогодишната война с Азербайджан, заяви Агенция Франс Прес.
" Предсрочни парламентарни избори ще се проведат на 20 юни тази година ", написа Пашинян във Фейсбук, като сподели, че решението е взето след диалози с опозицията и президента. " Предсрочните парламентарни избори са най-хубавият излаз от актуалната вътрешнополитическа обстановка ", добави той.
 Нажежена обстановка в Армения, допустима ли е интервенция на армията в ръководството на страната? Нажежена обстановка в Армения, допустима ли е интервенция на армията в ръководството на страната?
Около 2000 съперници на арменския министър председател Никол Пашинян останаха през нощта на проспект " Баграмян " в Ереван покрай Народното събрание, преда...
Политическата рецесия избухна в Ереван, откакто заместник-началникът на арменския общоприет щаб се подигра на спорен коментар на Пашинян за хипотетичен неуспех на доставените от Русия ракети " Искандер " по време на спора в Нагорни Карабах. Това провокира поредност от военни уволнения.
Въоръжените сили излязоха с изказване с, само че министър-председателят оцени това като опит за прелом и прикани своите последователи да излязат на улицата. Искането на Пашинян за уволняване на заместник-началникът на арменския общоприет щаб Гаспарян беше отхвърлено от Саркисян и министър председателят сподели, че ще подаде още едно искане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР