Арменският клуб Лори (Ванадзор) днес подаде заявление за изтегляне на

...
Арменският клуб Лори (Ванадзор) днес подаде заявление за изтегляне на
Коментари Харесай

Клуб напусна първенството заради съдийски грешки

Арменският клуб Лори (Ванадзор) през днешния ден подаде заявление за евакуиране на тима от Висшата лига на страната. Причината е поредност от съдийски отсъждания във щета на клуба, като последният скандал е с отсъдена дузпа в тяхна изгода на мача с Гандзасар (Капан). Лори счита, че това е наклонност, която не е от в този момент. Те са подали тъжба с искане да бъде преигран мача, защото решението на съдията е повлияло на крайния резултат.

"Разглеждането на случая и решенията, взети от Апелативната комисия на Федерацията, не ни оставя различен метод, с изключение на вземането на такова тъжно и тежко решение.

"ФК Лори ще обърне повече внимание на развиването на "Футболна академия Град Ванадзор " и образованието на гениите си ", се споделя в изказването на клуба.

Също по този начин бихме желали да подчертаем, че през 2020-а година 11-метрови удари въобще не бяха отсъдени за Лори ФК, макар че имаше доста мотиви. Това се отнася изключително в мачовете Лори - Ван и Лори - Пюник от сегашния сезон ", се споделя още писмото на клуба.

Лори сега е на 4-о място с 23 точки след 16 изиграни мача, на 2 от 3-ия Арарат-Армения и на 3 от 2-ия Алашкерт. Тимът се бореше за място в Лига Европа, само че напускането на шампионата ще облагодетелства другите кандидати за това.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР