Арманда Серано написа история. Тя стана първият безспорен шампион, сред

...
Арманда Серано написа история. Тя стана първият безспорен шампион, сред
Коментари Харесай

Серано размаза брутално Крус, обедини титлите в категория перо

Арманда Серано написа история. Тя стана първият неоспорим първенец, измежду мъже и дами, от ерата на четирите пояса от Пуерто Рико, откакто завоюва с единомислещо решение багра с Ерика Крус от Мексико.

Кръвта като че ли беше на всички места, непрекъснато бликаше от челото на Ерика Крус. Дори час след дуела, на конференцията, част от кръвта на Крус остана по фланелката на треньора на Серано - Джордан Малдонадо.

Защита съвсем не съществуваше в събота вечер в тази безспорна борба за купата в категория перо - удари, изпълнявани в продължение на 10 рунда с съвсем непрекъсната скорост. Това е видът борба, която Крус постоянно е водила, и видът борба, която свръхмощната Серано очакваше.

И в последна сметка Серано (44-2-1, 30 KOs) направи задоволително, с цел да завоюва с единомислещо решение (98-92, 98-92, 97-93), което я направи безспорна шампионка в категория перо.

" През цялата борба се проявявах, мислех за това ", сподели Серано. " Беше толкоз прочувствено, тъй като съм толкоз горда пуерториканка и да върна това на моя остров, в действителност ме докосна. "

Пропуерториканската навалица видя борба, която оправда интензивността си вътре в кръга. Кръв се стичаше по лицето на Крус във всеки рунд заради преден удар в третия, което отвори дълбока аркада.

След появяването на арказата Малдонадо сподели, че сестрата на Серано, Синди, в действителност им е споделила, че Серано би трябвало да се откаже най-малко за един рунд, страхувайки се от опцията да не бъде довършено надпреварата, в случай че ситуацията се утежни.

Серано сподели, че не усеща разлика в Крус след кървавия удар. След борбата, чакайки резултатите, Крус гледаше по какъв начин Серано танцуваше в ъгъла на кръга.

Това е борба, която ще бъде запомнена със своята грубост и съвсем непрекъснатото разменяне на удари. Серано се приближи до това да събори Крус в шестия рунд, което бе надалеч най-хубавото от нея. Но нямаше значение какъв брой ще донесе Серано, Крус продължаваше да се връща, още веднъж и още веднъж, с неспирни удари до края.

 968-те замаха и 202 удара, нанесени от Крус, бяха върхове в кариерата против Серано. Въпреки това, Серано реализира по-висок % точни удари (27.1 до 20.9) по време на борбата.

" Тя е мексиканска шампионка, ние знаехме това ", сподели Серано. " Това чакахме. За това тренирахме. "

Серано съобщи, че се е " върнала към основите " през втората половина на дуела, като неведнъж е хвърляла една-две комбинации.

До края кръвта на Круз беше на всички места - по късите панталони, по горната част, по Серано, по късите панталони на Серано, слизаше по лицето й - само че тя просто продължаваше да върви и да върви.

Това беше видът борба, която Серано очакваше и която тя искаше, побеждавайки мексиканската първенец и да извоюва своята безспорна шампионска купа.

Театърът на Hulu беше препълнен повече от час преди основното събитие, тълпата аплодираше изключително мощно пуерториканската спортистка.

Кавалкада от най-хубавите в женския бокс гледаха кръга, в това число Тейлър, безспорна шампионка в лека категория, безспорната шампионка в междинна категория Клареса Шийлдс и шампионката в супер междинна категория Франшон Крюс-Дезурн.

И денят приключи с още двама безспорни първенци, които се причислиха към редиците им - Серано в категория перо и Алисия Баумгарднер, която завоюва с единомислещо решение четвърта купа в лека категория за юноши.

Това беше кулминационната точка на достиженията в кариерата на Серано, която в този момент има нова цел - реванш с Тейлър.

" Спряхме да се борим за резултати ", сподели Малдонадо. " Борим се за горделивост. Борим се за острова си, с цел да дадем нещо, за което да приказваме и да се хвалим.

След тази борба облекчението е, че не би трябвало да се борим за нищо друго, което желаеме, с изключение на да задоволим почитателите. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР