АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Когато Тексас Рейнджърс оттегли фланелката №

...
АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Когато Тексас Рейнджърс оттегли фланелката №
Коментари Харесай

Адриан Белтре е на път да стане трети бейзмен в Залата на славата

АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Когато Тексас Рейнджърс отдръпна фланелката № 29 на Адриан Белтре през сезона, откакто третият бейзмен изигра последния си мач, тържеството включваше послания от Джордж Брет, Майк Шмид и Чипър Джоунс.

Всички тези играчи на Залата на славата от трета база споделиха на Белтре онази вечер на 2019 година, че ще го видят в Купърстаун незабавно щом получи право на избор.

„ Вие ще гласувате първи.... Нямам самообладание да седна зад вас, до момента в който изнасяте речта си “, сподели Шмид във видео известието си.

Белтре беше измежду 12 играчи за първи път и общо 26 играчи в бюлетината за Клас 2024, която ще бъде разкрита във вторник. Четирикратен участник в Мача на звездите с 3166 попадения и 477 семейства, неговите 2759 мача, изиграни на трета база, са по-малко от общия брой на Брукс Робинсън.

„ Не знам по какъв начин ще се усещам “, сподели Белтре, когато го попитаха за опцията да бъда определен първи. „ Ако се случи, когато се случи, ще видя по какъв начин ще отвръщам и ще видя по какъв начин ще се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР