Аркади Шарков е макроикономист с опит в здравните политики за

...
Аркади Шарков е макроикономист с опит в здравните политики за
Коментари Харесай

Аркади Шарков: Големите данни ще бъдат ключови и за правилните политики

Аркади Шарков е макроикономист с опит в здравните политики за обществения и частен браншове. Знанията му са в региона на здравната стопанска система, устойчивото развиване и данъчната политика. Той е магистър по обществени политики от Университета в Маастрихт и Университета на Организация на обединените нации. Към момента е докторант в СУ,,Св. Климент Охридски ". Работил е по планове, свързани с лекарствената политика и усъвършенстване на обществените разноски в региона на опазването на здравето, както и по такива, свързани с устойчивото развиване на промишлеността в България. Член е на Консултативния съвет към Българския лекарски съюз и публичния съвет на,,Индекс на лечебните заведения ".

Аркади Шарков ще бъде модератор на панел 2,,Ролята на бизнеса за трансформацията “ на, проведен от списание,,Мениджър “ на 27 февруари в Sofia Balkan Palace.

- Фарма промишлеността от дълго време вкара на въоръжение в научно-изследователската си активност Големите данни. Но единствено с това ли се изчерпва дейното им приложение в бранша?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР