Арка за финала на Пловдивския маратон предизвика смут сред посетителите

...
Арка за финала на Пловдивския маратон предизвика смут сред посетителите
Коментари Харесай

Ало, маратонците, забравихте си рекламата

Арка за финала на Пловдивския маратон провокира ужас измежду посетителите на Стария град. Съоръжението бе сложено на Хисар капия. Арката разсъни недоумението на минувачите, защото маратонът се организира на 7 май 2019 година

Оказа се, че това е фон за фотосите на новата българска комедия „ Завръщане “, която от десетина дни се снима под тепетата. В лентата вземат участие Орлин Павлов, Диляна Попова, Сашо Кадиев, Евелин Костова, Бойко Кръстанов и други. Фи​лмът се продуцира от Ники Илиев и Башар Рахал, телевизионния водещ Богомил Грозев, Орлин Павлов и Райна Караянева.

Идеята за кино лентата „ Завръщане “ се ражда в двора на селска къща, до момента в който двама от продуцентите - Башар Рахал и Ники Илиев, си споделят истории от срещите си с български емигранти и личния си опит зад граница. Вдъхновен от замисъла на кино лентата, към плана се причислява и телевизионният водещ Богомил Грозев. Тримата събират пресен екип от артисти за новата сантиментална комедия „ Завръщане “. Женските функции са поверени на Диляна Попова, Евелин Костова, Райна Караянева и Искра Донова. Очаква се филмът да бъде прожектиран по кината през октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР