Аржентинският национален отбор подобри представянето си по време на Световното

...
Аржентинският национален отбор подобри представянето си по време на Световното
Коментари Харесай

Мартинес: Ставаме все по-силни

Аржентинският народен тим усъвършенства представянето си по време на Световното състезание в Катар и доближи до най-хубавата си форма, когато победи Хърватия с 3:0 на полуфиналите, съобщи вратарят на " гаучосите " Емилиано Мартинес. 
 Фантастичен Меси изведе Аржентина до финала Фантастичен Меси изведе Аржентина до финала
Южноамериканците започнаха едва Мондиал 2022 с шокираща загуба с 1:2 против Саудитска Арабия в груповата фаза, само че по-късно преодоляха компликациите, с цел да бъдат единствено на крачка от третата си международна купа. 

" Откакто започнах да играя в този отбор, ставаме все по-добри. Ние не сме тимът от шампионата Копа Америка. На край сме за международната купа и сме една крачка напред ", сподели Мартинес пред аржентинския вестник Кларин, представен от Ройтерс.
 Касийяс се произнесе дали дузпата на Аржентина против Хърватия е постоянна, или не Касийяс се произнесе дали дузпата на Аржентина против Хърватия е постоянна, или не
  " Трябва да имаме вяра и да работим за това, което ни разпознава. Вече имаме задоволително гений. Мечтая да се завърна в Аржентина и да направя почетна обиколка с моите съотборници на Обелиска в Буенос Айрес ", добави Мартинес. 
34  Аржентина - Хърватия, 1/2-финал на Мондиал 2022
Той призна, че тимът е страдал много в дуела против Нидерландия, извоюван с 4:3 след осъществяване на дузпи. Отборите приключиха наедно 2:2 в постоянното време и продълженията.  

Емилиано Мартинес разяснява и своя съотборник Лионел Меси. " Обичам го (Меси). Това, което направи на Копа Америка, беше ужасно. Представянето му на това Световно състезание е нещо, което в никакъв случай не съм виждал през живота си ", добави вратарят на Аржентина.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР