Аржентинският национал Родриго де Пол заяви, че футболистите на Атлетико

...
Аржентинският национал Родриго де Пол заяви, че футболистите на Атлетико
Коментари Харесай

Халф на Атлети: Чакаме с нетърпение Ман Юнайтед

Аржентинският национал Родриго де Пол съобщи, че футболистите на Атлетико Мадрид чакат с неспокойствие първия против Манчестър Юнайтед в осминафиналите на Шампионската лига. Атлетико посреща британския отбор в сряда вечер в Испания, а реваншът е на 15 март в Манчестър.

Де Пол, който се причисли към Атлетико Мадрид през лятото с трансфер от италианския Удинезе, разяснява пред Mundo Deportivo, че страстите в отбора към този момент се покачват преди значимия мач.

„ Не е нужно да сме в добра серия или добра форма преди мача в сряда, с цел да сме наясно какъв брой е значим “, съобщи Родриго де Пол.

„ Достатъчно сме стимулирани от това, че ще пазиме цветовете на Атлетико Мадрид пред нашите почитатели. Нямаме подозрения във опциите си като тим и работим доста съществено. Въпрос на време е още веднъж да се върнем към положителните резултати “, добави аржентинският футболист.

Тимът на Атлетико Мадрид е на пето място във краткотрайното класиране в испанското футболно състезание с 42 точки от 25 мача, колкото има и четвъртият Барселона, който е и с една среща по-малко. Лидер в Ла Лига е Реал Мадрид с 57 точки в актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР