Аржентинският национал Гонсало Монтиел от Севиля е поредният футболист, който

...
Аржентинският национал Гонсало Монтиел от Севиля е поредният футболист, който
Коментари Харесай

Обвиниха в изнасилване и световен шампион с Аржентина

Аржентинският национал Гонсало Монтиел от Севиля е следващият футболист, който е упрекнат в обезчестяване. Става дума обаче за събитие отпреди повече от четири години, само че хипотетичната жертва, която е аржентинка, едвам в този момент е сезирала управляващите.

Според версията на дамата, чието име се пази в загадка, Монтиел я поканил на празненство в дома си за рождения си ден на 1 януари 2019 година в квартал “Ла Матанса ” в Буенос Айрес. За пред родителите си той изискал от нея двамата да се преструват на двойка. Преди това двамата са се били виждали единствено два пъти.

По това време Монтиел е състезател на Ривър Плейт.

Жената отива на празненството и единствено помни, че там е изпила две напитки. След това тя твърди, че в един миг през последвалата нощ се събудила на улицата пред въпросната къща на футболиста, поради което подозира, че е била упоена.

Дамата отива в болница, където лекарите регистрират, че с нея е бил сбъднат полов акт. Жената не знае дали единствено един или няколко индивида са се възползвали от нея тогава.

Пред Radio 10 нейният юрист Ракел Лейенда обясни и за какво прокуратурата е била сезирана чак в този момент - повече от четири години по-късно и то откакто Монтиел нашумя, ставайки част от националния тим, който завоюва международната купа. Според обяснението дамата се е страхувала, тъй като през този интервал е получавала закани, в това число и от майката на играча.

Гонсало Монтиел вкара победната дузпа за Аржентина във финала против Франция в Катар. 

В момента разследван за вероятно обезчестяване е и Ашраф Хакими от Мароко, а дълго време подобен беше и Маркъс Рашфорд от Манчестър Юнайтед, само че обвиняванията против него бяха свалени.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР