Аржентинският нападател на отправи покана към сънародника си да се

...
Аржентинският нападател на отправи покана към сънародника си да се
Коментари Харесай

Анхел Корея: Вратите на Атлетико Мадрид също са отворени за Меси

Аржентинският нападател на насочи покана към сънародника си да се причисли към " дюшекчиите " през лятото. Както е известно, договорът на Меси с изтича през юни и е доста евентуално 33-годишната суперзвезда да подпише с различен клуб, като за основни любимци за подписа му са считани и.

Преди началото на сегашния сезон уругвайската звезда мина от Барселона в Атлетико и бележи гол след гол за столичани, които имат голяма преднина пред " лос кулес " и на върха на класирането в Ла Лига.

" Не разбирам по какъв начин Барселона остави нападател като Суарес да си тръгне. Той е необикновен състезател и ние сме доста щастливи, че той е при нас. Той трансформира половин състояние в гол. Надявам се да продължава да демонстрира същата форма, тъй като желаеме да приключим сезона щастливи. Вратите на Атлетико Мадрид са отворени и за Меси ", показа Корея в изявление за TyC Sports. Той добави, че наставникът на Атлетико, също аржентинец, обмисля един ден да бъде селекционер на Аржентина. Ла Лига 22 кръг, неделя 7 февруари  Атлетико Мадрид 18:00предстои  Селта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР