Аржентинският нападател на Милан Гонсало Игуаин даде интервю за Sky

...
Аржентинският нападател на Милан Гонсало Игуаин даде интервю за Sky
Коментари Харесай

Игуаин: Щастлив съм в Милан

Аржентинският нападател на Милан Гонсало Игуаин даде изявление за Sky Sport, в което разяснява слуховете, че не се усеща добре в Милано, своето голямо предпочитание да покаже, че клубът не е сбъркал с привличането му, както и възходящите спекулации, че Златан Ибрахимович ще се завърне при “росонерите”. Утре Пипита ще поведе офанзивата на Милан против Дюделанж, а италианският гранд ще търси наложителна победа в семейството си на последния в Група F на Лига Европа.

" Non devo riscattarmi. Dimostrerò che il #Milan ha fatto bene a puntare su di me ". #Higuain parla poi della possibilità Ibra...https://t.co/uaHIoKLCgH
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) 28 ноември 2018 година
“Думичката “откупувам” съм я чувал доста постоянно в моята кариера. Не би трябвало да се изплащам, още повече пък Милан. Утре би трябвало да победим, с цел да се доближим до прекосяване груповата етапа. Имам огромното предпочитание да играе. Не обичам да седнал съм извън, до момента в който тимът ми играе”, разяснява Игуаин.

Higuain, messaggio al Milan " Con me non hai sbagliato " https://t.co/yzQZpkHuzW pic.twitter.com/1itEWLYLV1
— Gianluigi Donnarumma (@DonnarummaFans) 28 ноември 2018 година
“Сгреших с постъпката си. Извиних се и това повече няма да се случи. Опитах се да обясня това, което ме е предиздвикало да отвръщам по този начин, само че това не послужи за понижаване на наказването ми. Направих една неточност и от нея научих доста. Искам да покажа на Милан, че е направил неточност в доверието си към мен”, добави аржентинецът.

Verso Milan-Dudelange, Higuain: “Gara da vincere, qui sono felice” https://t.co/IeTnkcrYWu pic.twitter.com/qpqFIpQOHY
— Milan - News Mondo (@milannewsmondo) 28 ноември 2018 година
“Не е правилно, че се усещам зле в Милан. Всички тук знаят какъв брой съм благополучен. Златан Ибрахимович е страховит футболист. Това са неща, за които се грижи управлението на клуба. Всички зависи от тях”, приключи Пипита.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР