Аржентинският нападател Лионел Меси е решил да продължи кариерата си

...
Аржентинският нападател Лионел Меси е решил да продължи кариерата си
Коментари Харесай

Меси реши къде да продължи кариерата си

Аржентинският нападател Лионел Меси е решил да продължи кариерата си в американския футболен клуб Интер (Маями), оповестява журналистът от " Radio Continental " Ернан Кастильо.

" Меси отхвърли огромните пари, които можеше да направи, като се причисли към клуб от Саудитска Арабия. Той знае, че не му е писано да се върне в Барселона. Меси уреди всичко с Интер (Маями) и ще играе за клуба. Това е решението му ", разгласи Кастильо.
 Лионел Меси още веднъж е пред Кристиано Роналдо
Лионел Меси още веднъж е пред Кристиано Роналдо

С гола, който аржентинеца вкара през вчерашния ден за ПСЖ, и който донесе купата на парижани

Преди няколко дни управлението на френския първенец Пари Сен Жермен разгласи, че Меси ще напусне в края на сегашния сезон. Аржентинецът мина при парижани през лятото на 2021-а. За ПСЖ той изигра 74 мача във шампионати и записа 32 гола и 35 асистенции. Меси стана два пъти първенец на Франция и един път завоюва Суперкупата на страната.

Аржентинецът игра за Барселона от 2003 до 2021 година и стана първенец на Испания 10 пъти, по 7 пъти завоюва Суперкупата и Купата на Испания, 4 пъти Шампионската лига, по три пъти Суперкупата на УЕФА и Световно клубно състезание. През 2021-а Меси взе " Златната топка " за рекорден седми път - премия, която се дава на най-хубавия състезател на годината.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР