Аржентинският халф Хавиер Маскерано разказа за съжалението си от начина,

...
Аржентинският халф Хавиер Маскерано разказа за съжалението си от начина,
Коментари Харесай

Маскерано разказа за проблемите си в Ливърпул

Аржентинският халф Хавиер Маскерано описа за съжалението си от метода, по който е напуснал. Той дойде от през 2007 година и прекара три години на " ". Този интервал мърсисайдци имаха проблеми да се борят за титли, а фамилията на футболиста мъчно се приспособило към живота в Англия.

провява интерес към Маскерано, само че първата оферта от 16 милиона лири е отхвърлена. Следващото предложение е в размер на 25 милиона. Ливърпул няма предпочитание да се разделя с него и той взема решение да вземе нещата в свои ръце, като отхвърля да играе в мач против. В последна сметка договорката е утвърдена и Хавиер прави желан трансфер при каталунците, с които печели пет трофеи на Испания и два пъти Шампионската лига.

" От една страна, скърбя, защото почитателите на Ливърпул не са удовлетворени от мен и аз изцяло ги разбирам. От друга страна, управлението на клуба ми беше дало обещание нещо и не го извърши. Имахме сделка сред нас - в случай че Ливърпул получи прилична оферта за мен, да ме пуснат да си потегли ", споделя Маскерано.

Javier Mascherano opens up on refusing to play for Liverpool and exit anger
— Mirror Football (@MirrorFootball)
" Говорихме за удължение на контракта ми, само че наподобява шефовете не им пукаше за мен. През лятото Рафа Бенитес напусна и дойде. Кристиан Пърслоу ми сподели, че мога да си потегли, в случай че има добра оферта. След това офертата дойде, само че Ливърпул гледаше в другата посока. Бях много сърдит, че не си съблюдаваха думата. Отказът ми да играя против Сити беше метод да им покажа това. Нямаше различен метод. Казах на клуба, че желая да напусна по фамилни аргументи ", добави той. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР