Аржентинските власти разследват психоаналитика Агустина Косачов заради смъртта на Диего

...
Аржентинските власти разследват психоаналитика Агустина Косачов заради смъртта на Диего
Коментари Харесай

Разследват психоаналитика на Марадона заради смъртта му

Аржентинските управляващи проверяват психоаналитика Агустина Косачов поради гибелта на Диего Марадона. Футболна легенда умря преди седмица - на 25 ноември. Официалните данни са, че той е претърпял сърдечен удар, само че управляващите събират информация и по съмнения в непредумишлено ликвидиране и лекарска немарливост.

В кабинета на Косачов, която в последните дни се беше заела със задачата да накара международния първенец с Аржентина от 1986 година да престане да използва алкохол, са влезнали служители на реда, които са иззели медицинския картон на известния ѝ пациент, както и още документи и компютри. Обиск е извършен и в дома ѝ.

Обвинение против психоаналитика от Буенос Айрес към момента няма. Самият юрист на Марадона - Маркос Морла, съобщи преди дни, че точно лекарите, които са се грижили до последно за аржентинеца, са отговорни за неговата кончина. Това е мнението и на дъщерите му - Далма и Джанина.

Преди да почине Дон Диего беше подложен на интервенция за унищожаване на хематом в мозъка. След интервенцията той беше изместен в дома си, с цел да може да се пребори с алкохолната си взаимозависимост.

Лекарят му Леополд Луке съобщи, че любимецът на цяла Аржентина не е слушал напътствията и е траял да използва алкохол, както и да го смесва с медикаменти

Косачов разяснява, че е провела пътешестване за Марадона до Куба. То е било за възобновяване и е трябвало да се реализира в края на 2020 или началото на 2021 година Бившият футболист и треньор, който вечно остана на 60 години, постоянно посещаваше острова, като е минавал през стратегии за рехабилитация там и преди.

Новината за гибелта на аржентинската легенда потопи в тъга целия футболен свят. Дон Диего е със статут на провидение в Аржентина. Той е индивидът, извел националния отбор на страната до международната купа през 1986 година В своята витрина има още две шампионски трофеи (1987 и 1990 г.) и Купа на УЕФА с италианския "Наполи " (1989 г.), както и Купа на Краля с "Барселона " (1983 г.).
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР