Аржентинската звезда трябва да събори хотел в Испания.Голямата звезда на

...
Аржентинската звезда трябва да събори хотел в Испания.Голямата звезда на
Коментари Харесай

ШОК! Осъдиха Лионел Меси

Аржентинската звезда би трябвало да събори хотел в Испания.
Голямата звезда на международния футбол Лионел Меси понесе нечовечен удар малко откакто завоюва за рекорден седми път " Златната топка ". Съдът разпореди събарянето на хотела на 34-годишния аржентинец, който това лято смени Барселона с ПСЖ. Става въпрос за " MiM Sitges Hotel " в градчето Ситжес, което е на 35 километра югозападно от Барселона.

Испанските медии оповестяват, че е въпрос на дни да излезе правосъдната заповед за разрушаването на четиризвездния хотел със 77 спални.

Преди 4 години Меси, който има още хотели в Ибиса и Майорка от веригата " Majestic Hotel Group ", похарчи 30 милиона евро за " MiM Sitges ", който е в непосредствена непосредственост до морето и се намира близо до частното имение, в което живееха Лео и фамилията му преди да смени Барселона с ПСЖ това лято.

В експертния отчет се показва, че компанията на Меси не е спазвала строителните правила.

Един от главните проблеми е, че балконите на хотела са прекомерно огромни. Освен това той не отговарял и на стандартите за противопожарна сигурност.

Нощувка в хотела на Меси край Барселона излиза към 124 евро на вечер в общоприета стая през мощния сезон.

Sky Bar на покрива откроява хотел " MiM Sitges " – там има басейн, както и невероятна панорамна панорама към града и Средиземно море. Хотелът разполага и със спа център от най-голям клас, а наред с процедурите и масажите, има хидротерапевтична верига, която включва сауна, турска баня, сензорни душове, басейн за отдих, студена вана и басейн със солена вода.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР