Аржентинската звезда на Бока Хуниорс Карлос Тевес навика своите съотборници

...
Аржентинската звезда на Бока Хуниорс Карлос Тевес навика своите съотборници
Коментари Харесай

Тевес псува играчите на Бока след мача с Ривър

Аржентинската звезда на Бока Хуниорс Карлос Тевес навика своите съотборници след равенството 2:2 в първия исторически край на Копа Либертадорес против Ривър Плейт. Ветеранът влезе запаса за 20 минути, като в последната минута изведе Дарио Бенедето единствено против вратаря Армани, само че таранът пропусна да донесе успеха, откакто преди този момент Искердос си означи автогол за крайния резултат. Ревашнът е на 24 ноември на " Монументал ", като головете на непознат терен не важат.

Подкрепяни от 50 000 почитатели на " Бомбонера ", домакините потеглиха обезпокоени към съблекалнята след последния съдийски сигнал. Това по никакъв начин не се хареса на някогашния състезател на Коринтианс, Уест Хам, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ювентус, който побесня и навика своите сътрудници.

“Хайде, към момента не сме умрели, ходете на майка си в п.....а… П...а му майчина, горе главите ", викам Тевес, който дружно с Бенедето е вманиачен фена на " генуезците " от дете.
" Карлос е доста значим състезател за нас, който знае от какво имаме потребност сега. Смятам, че е вярно това, което е направил ", показа след срещата треньорът Гийермо Скелото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР