Аржентинската звезда Лионел Меси ще изиграе своя последен мач с

...
Аржентинската звезда Лионел Меси ще изиграе своя последен мач с
Коментари Харесай

Треньорът на ПСЖ: Тази събота Меси ще изиграе последния си мач на Парк де Пренс

Аржентинската звезда Лионел Меси ще изиграе своя финален мач с екипа на Пари Сен Жермен против Клермон в събота, съобщи през днешния ден треньорът на парижани Кристоф Галтие.

" За мене е привилегия да упражнявам най-хубавия футболист в историята на футбола. Това ще бъде неговият финален мач на стадион Парк де Пренс и аз се надявам, че той ще получи топло посрещане от трибуните ", сподели Галтие пред публицистите.

Меси през този сезон има 21 гола в 20 мача във всички шампионати, а дойде в ПСЖ през лятото на 2021-а година. Аржентинецът завоюва купата през тази година във Франция, а ПСЖ влиза в последния кръг с 4 точки преднина над 2-ия Ланс и 12 пред 3-ия Марсилия.

През тази година той беше значима част от тима, постоянно разполагаем. Не мисля, че каквито и да било рецензии към него са обективни. Винаги е бил в ПСЖ като част от тима, като групов състезател. За нас беше голяма привилегия да бъде част от нашата съблекалня през този сезон ", добави треньорът.

Бъдещето на футболиста за момента не е ясно, защото има спекулации, че ще дойде в Арабския свят, в Съединени американски щати, а също по този начин задоволително интензивно вървят информации и за негово завръщане в Барселона.

Евентуалното му идване в никакъв случай не се е считало за лесна работа, само че ръководството на финансите от президента Жоан Лапорта напоследък, както и основаването на пространство до тавана на заплатите породиха вяра.

Сега обстановката се усложни, защото съгласно известията на журналиста Гилем Балаге, Меси е на път да вземе решение за бъдещето си и няма да избере Барселона. Световният първенец от Катар 2022 искаше да се върне вкъщи и беше подготвен да помогне, доколкото е допустимо със събаряне на персоналните си условия. Но няма публична оферта към мениджърския екип на звездата, оповестява barcauniversal.com.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР