Аржентинската футболна суперзвезда Лионел Меси обяви категорично, че Световното първенство

...
Аржентинската футболна суперзвезда Лионел Меси обяви категорично, че Световното първенство
Коментари Харесай

Меси: Световното в Катар ще ми бъде последно

Аржентинската футболна суперзвезда Лионел Меси разгласи изрично, че Световното състезание в Катар ще бъде неговото последно с екипа на " гаучосите ".

35-годишният капитан на Аржентина даде изявление за локалното издание на ESPN, в което разкри още, че се намира в доста добра физическа форма.

" Със сигурност това ще е последното ми Световно състезание. Иначе в този момент се усещам физически добре. Успях да направя добра предсезонна подготовка, откакто не можах да сторя същото преди година. Беше значимо да пускам по друг метод спрямо миналата акция ", стартира футболистът на ПСЖ.

За Лео Мондиала в Катар ще бъде пети в неговата кариера, като досега най-хубавото му достижение с Аржентина е финала в Бразилия през 2014 година, изгубен с 0:1 след продължения от тима на Германия.

Световното състезание по футбол в Катар ще се организира сред 20 ноември и 18 декември и ще може да го наблюдавате в ефира на Българската национална телевизия (БНТ).

Междувременно в изявлението Меси разкри още и дали след края на кариерата му ще го забележим в ролята на треньор край тъчлинията.

" Не мисля за това, което съм постигнал, постоянно мисля за това, което следва. Няма да ставам треньор, само че и Зинедин Зидан сподели по този начин и по-късно завоюва Шампионска лига като ментор. Харесвам спортния мениджмънт, построяването на екип, придружаването на треньора, само че и не съм на 100% сигурен какво ще стане ", показа живата легенда на аржентинския и международен футбол.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР