Аржентинската футболна легенда Диего Марадона ще остане в болницата още

...
Аржентинската футболна легенда Диего Марадона ще остане в болницата още
Коментари Харесай

Марадона остава в болницата още няколко дни

Аржентинската футболна легенда Диего Марадона ще остане в болничното заведение още няколко дни за лекуване след интервенцията за унищожаване на субдурален хематом в мозъка му, показа неговият доктор.
„ Диего има моменти на комплициране в постоперативната фаза “, сподели Леополдо Луке пред публицисти, добавяйки, че аргументите евентуално се крият в „ абстиненция “ и нужното лекуване ще продължи „ няколко дни “. Луке не даде спомагателни детайлности, само че Марадона има история със взаимозависимост към опиати и алкохол. Въпреки че той твърди, че не е употребявал кокаин от години, съгласно другари и медии, той остава подвластен от алкохола.
 Марадона влезе в болница откакто отпразнува 60-тия си рожден ден Марадона влезе в болница откакто отпразнува 60-тия си рожден ден
Легендата на аржентинския футбол Диего Марадона е признат този понеделник в частна клиника в град Ла Плата, южно от Буенос Айрес, с цел да...
Лекарят сподели, че Марадона „ е склонен “ с диагнозата и ще остане в клиниката. На конференция отвън частната клиника в Буенос Айрес, където хирурзите прекараха 80 минути в премахването на хематома във вторник вечер, Луке разкри какво е положението на 60-годишната легенда. „ Диего е добре. Дори танцувахме. Да, танцувахме! “, показа докторът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР