Аржентинската футболна асоциация е изпратила молба до Висшата лига на

...
Аржентинската футболна асоциация е изпратила молба до Висшата лига на
Коментари Харесай

Клубовете от Висшата лига няма да пуснат по-рано аржентинските играчи за Мондиала

Аржентинската футболна асоциация е изпратила молба до Висшата лига на Англия националите на южноамериканската страна да бъдат освободени преди мачовете от уикенда на 12 и 13 ноември, с цел да имат малко повече време за подготовка преди международното състезание по футбол в Катар.

Това предпочитание обаче няма да бъде задоволено от клубовете, твърди Дейли Мейл.

Изданието не показва кой тъкмо, само че един от клубовете с национали на Аржентина в състава си към този момент собственоръчно е отхвърлил сходно искане.

Последните мачове от Висшата лига преди началото на международното състезание са на 13 ноември, неделя, когато са срещите Брайтън - Астън Вила и Фулъм - Манчестър Юнайтед. В Брайтън играе халфът Алексис Мак Алистър, в Астън Вила са Емилиано Мартинес и Емилиано Буендия, до момента в който в Манчестър Юнайтед Аржентина е показана от Лисандро Мартинес и Алехандро Гарначо.

Воденият от Лионел Скалони тим на Аржентина има планувана контрола на 16 ноември против Обединените арабски емирства. Шест дни по-късно е първият мач на " гаучосите " на шампионата против Саудитска Арабия. Световното състезание в Катар стартира на 20 ноември.
 Изненадваща прогноза: Хърватия ще отпадне в груповата фаза на Световното състезание
Изненадваща прогноза: Хърватия ще отпадне в груповата фаза на Световното състезание

Интересно предвиждане
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР