Аржентинската футболна асоциация (АФА) обяви, че следи внимателно случващото се

...
Аржентинската футболна асоциация (АФА) обяви, че следи внимателно случващото се
Коментари Харесай

Разследването за детска проституция в аржентинския футбол се разраства

Аржентинската футболна асоциация (АФА) разгласи, че следи деликатно протичащото се в общежитията за юноши, откакто преди броени дни избухна невъобразим за страната полов скандал, обвързван с два от най-популярните клубове. Ривър Плейт разгласи по-рано през седмицата, че ще спомага изцяло на управляващите в следствието на информация за полово принуждение на деца сред 2004 и 2011 година.

Това се случи единствено един ден след ареста на локален арбитър, който е обвинен в присъединяване в незаконна група, занимаваща се с проституция с деца на футболен клуб Индепендиенте.

" Настояваме да бъде извършено подробно следствие и желаеме да помогнем на органите на реда с каквото можем, с цел да бъдат разкрити обвързваните с този непоносим случай ", съобщи Данте Махори, който е президент на комисията за развиване на детски и младежки футбол към АФА.

" Решихме да проверим общежитията и да създадем протокол за контролиране на дейностите в тях. Ще приказваме с децата, с техните фамилии и с професионалните футболисти. Нужна е работа както в общежитията, по този начин и отвън тях ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР