Аржентинецът Николас Кикер бе признат за виновен за уговаряне на

...
Аржентинецът Николас Кикер бе признат за виновен за уговаряне на
Коментари Харесай

Обявиха тенисист от топ 100 за виновен за уговаряне на мачове

Аржентинецът Николас Кикер бе приет за отговорен за уговаряне на мачове и "други нарушавания ", разгласи Отдела за интегритет в тениса.

84-ият в международната класация към момента не е публично осъден, само че е отхвърлен от професионалния тенис до оповестяване на решението след разкритията на самостоятелната антикорупционна група.

Обвиненията към Кикер са за два шампионата на равнище Чалънджър през 2015.

"Аржентинецът Николас Кикер бе открит за отговорен за уговаряне на мачове и други нарушавания на антикорупционната стратегия в тениса ", се споделя в изказването.

"Господин Кикер, на 25, е отговорен за повлияване развиването на мач на Чалънджър шампионата в Падова, Италия, през юни 2015 и мач от Чалънджър шампионата в Баранкила, Колумбия, през септември 2015.

"Той е отговорен и за неналичието на отчет за опит за корупция и липса на кооперация на следствието на TIU по отношение на обвиняванията, отправени към него. "

Наказанието на Кикер и елементи от следствието ще бъдат оповестени на по-късна дата. "Дотогава господин Кикер няма да има право да взе участие в нито един професионален тенис шампионат, проведен от управителните органи на тениса. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР