Аржентинец е вариант за нов треньор на Лудогорец, пишат медиите

...
Аржентинец е вариант за нов треньор на Лудогорец, пишат медиите
Коментари Харесай

Аржентинец със сериозна визитка може да поеме Лудогорец

Аржентинец е вид за нов треньор на Лудогорец, пишат медиите в Мексико. Това е 50-годишният Антонио Рикардо Мохамед Матиевич. В момента той е отпред на локалния Монтерей, само че се чака в околните дни да се раздели с клуба. Основната причина е отпадането на отбора от плейофите на локалната Лига МХ от Пуебла след дузпи.

Както е известно, сега Лудогорец е воден от Станислав Генчев, като управлението търси подобаващ вид за отбора. На няколко пъти босът на разградчани Кирил Домусчиев разгласи, че ще търси отсега нататък експерти от чужбина. Такъв бе и последният му избор - Павел Върба, който обаче бе освободен.

50-годишният Антонио Мохамед има сериозна визитка зад тила си. Поема Монтерей през 2019-а, а преди този момент е водил аржентинските Уракан, Индепендиенте, Колон Санта Фе, мексиканските Америка, Керетаро, Морелия и Тихуана, както и испанския Селта през 2018 година

През 2010 година печели второто по мощ клубно отличие на Южна Америка - Копа Судамерикана с Индепендиенте. Има три трофеи на Мексико с Тихуана (2012), Америка (2014) и Монтерей (2019). През 2019-а печеил трето място на Световното клубно състезание с сегашния си клуб, с който се чака да се раздели до дни.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР