Аржентина ще атакува вратата на Перу още от първата минута

...
Аржентина ще атакува вратата на Перу още от първата минута
Коментари Харесай

Хорхе Сампаоли: Аржентина ще атакува от първата минута срещу Перу

Аржентина ще нападна вратата на Перу още от първата минута на мача, разгласи старши треньорът на " гаучосите " Хорхе Сампаоли преди международната подготовка сред двата отбора, която ще се играе по-късно през днешния ден в Буенос Айрес.

" Излизаме на терена, с цел да нападаме и да дадем всичко от себе си ", разяснява Сампаоли. " Моят жанр на игра е офанзива от самото начало и играта да се води в полето на съперника. Задължително е да спечелим този мач, тъй като това е пряк конфликт за място на международното състезание ", сподели още някогашният селекционер на националния отбор на Чили.

Аржентина заема пето място в квалификационната група в Южна Америка с 24 точки, колкото има и четвъртият Перу. До края на квалификационната битка има единствено още два мача, а единствено първите 4 тима в крайното класиране ще получат директни визи за международния шампионат през идната година. Петият ще би трябвало да играе бараж против Нова Зеландия.

Очаква се в офанзива Сампаоли да заложи на Дарио Бенедето, а зад него да работят Лионел Меси, Анхел ди Мария и нападателят на Аталанта Папу Гомес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР