Аржентина постигна класически успех с 3:0 над Уругвай в световната

...
Аржентина постигна класически успех с 3:0 над Уругвай в световната
Коментари Харесай

Класика на Аржентина застраши класирането на Уругвай за Мондиал 2022

Аржентина реализира типичен триумф с 3:0 над Уругвай в международната им подготовка от зона Южна Америка, като по този начин реалистично заплашиха класирането на Уругвай на Мондиал 2022.

Лионел Меси, Родриго Де Пол и Лаутаро Мартинез се разправиха с „ Ла Селесте “ в Буенос Айрес, като попадението на капитана бе и под №80 с националната фланелка.

Луис Суарез и компания отстъпваха в съвсем всеки един аспект от играта на противника, като изключително значение се оказа, че има неналичието на централния бранител на Атлетико Мадрид - Хосе Хименез, който лекуваше травма за този мач.

В класирането Аржентина към този момент е надалеч напред с 22 точки от 10 мача, а Уругвай е с 16 пункта. Още в идващия кръг обаче „ небесносините “ гостуват на Бразилия, а задатъкът им пред Колумбия е единствено 1 точка сред четвъртото и петото място. Парагвай, Перу и Чили също не са чак толкоз надалеч и при положение, че селекцията на Оскар Табарез влезе в серия от 3 следващи мача без триумф, оставащите мачове от този квалификационен цикъл може да се окажат в действителност трагични.

Междувременно Бразилия изпусна първи точки в конкуренцията, записвайки нулево тъждество с Колумбия, Венецуела изненада Еквадор с триумф - 2:1, Чили надигра Парагвай с 2:0, а Перу позволи загуба от Боливия вкъщи с 1:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР