Аржентина няма да може да се справи със смяната на

...
Аржентина няма да може да се справи със смяната на
Коментари Харесай

Сериозни проблеми за Скалони преди Световното в Катар

Аржентина няма да може да се оправи със промяната на халфа Джовани Ло Селсо, който рискува да пропусна Световното състезание поради контузия. Това сподели селекционерът на отбора Лионел Скалони.

Отборът към този момент се бори с травмите на Пауло Дибала и Анхел Ди Мария, само че неналичието и на Ло Селсо, който беше основен състезател при триумфа за Копа Америка и международните квалификации, ще е огромен удар.

Ло Селсо е безспорен титуляр за Аржентина в средата на терена, паралелно зо Леандро Паредес и Родриго де Пол.

" Като численост можем да го заменин, като класа - не ", сподели Скалони пред TyC Sports. " Има играчи с други качества, само че е явно, че той ни даваше доста ", добави треньорът.

26-годишният Ло Селсо бе сменен в 24-ата минута на мача на своя Виляреал против Атлетик Билбао в Ла Лига, като първичната диагноза е мускулно скъсване.
Испанските медии настояват, че окончателната диагноза ще бъде доказана в понеделник.

" Искам да дойде здрав ", сподели още Скалони. " Това е да играеш Световно състезание в средата на сезона, с вманиачен месец октомври, когато се играеше всеки три дни. И дават на футболистите три дни, преди старта на Мондиала ", сподели още Лионел Скалони.

" Който и да се качи на самолета, ще бъде подготвен да играе първия мач, само че имаме и разновидности за другите позиции ", сподели още треньорът.
Аржентина има контрола против ОАЕ на 16 ноември, а първият им мач е против Саудитска Арабия на 22 ноември. В групата са още Мексико и Полша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР