Аржентина и Лионел Меси продължават да са под въпрос за

...
Аржентина и Лионел Меси продължават да са под въпрос за
Коментари Харесай

Аржентина не би Перу, продължава да е под въпрос за Мондиала

Аржентина и Лионел Меси не престават да са под въпрос за Мондиала в Русия! " Гаучосите " отново се издъниха, този път завършвайки 0:0 с Перу вкъщи. Мач преди края на квалификациите, Аржентина е на шесто място в класирането с 25 точки. Първите четири тима се класират непосредствено, а петият играе бараж. В последния кръг " синьо-белите " гостуват на Еквадор.

Успеят ли да завоюват в Еквадор, аржентинците ще изпреварят най-малко един от тимовете на Перу (25 точки) и Колумбия (26 точки), които излизат в мач между тях. Третият Чили, който също има 26 точки, пък гостува на Бразилия.



Лионел Меси имаше две благоприятни условия да вкара гол на Перу през първото полувреме, само че първо бранител мазета в 14-ата минута, а по-късно ударът му мина настрана от дясната греда.

Второто полувреме стартира с напън на Аржентина. В 55-ата минута Меси изведе Гомес, който от три метра стреля мощно, само че Галесе още веднъж избави.

След това звездата на Барселона навърза няколко бранители в 60-ата минута, като откри Ригони, който от два метра стреля, само че бранител мазета топката, която отиваше във вратата.

До края на мача Аржентина имаше още няколко положения за гол, само че подобен по този начин и не падна.

 Вратарят на Боливия разочарова Бразилия - 0:0
Вратарят на Боливия разочарова Бразилия - 0:0

Неймар се скъса да пропуща
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР