Арина Сабаленка стартира по изключително обещаващ начин новия си сезон,

...
Арина Сабаленка стартира по изключително обещаващ начин новия си сезон,
Коментари Харесай

Без загубен сет през 2023-та: Сабаленка не срещна трудности за първи успех в Мелбърн

Арина Сабаленка започва по извънредно обещаващ метод новия си сезон, откакто беше над всички останали по време на първата конкуренция в Аделаида и заслужи купата. Беларуската, която в тази си форма безспорно наподобява като една от главните фаворитки за оценката на Откритото състезание на Австралия, през днешния ден откри акцията си в Мелбърн с обикновен триумф на старта против Тереза Мартинцова - 6:1 6:4. По този метод международната номер 5 се класира за втория кръг в надпреварата и ще срещне Шелби Роджърс.

Началото на дуела беше напът да се окаже пагубно за Сабаленка, откакто аутсайдерката осъществя поредност от печеливши отигравания и доближи обстановка 0:40 при съперниковото подаване. Изправена до стената, беларуската показва образно качеството на началния си удар, с цел да оцелее, като закупи сериозен подтик в играта си и не отпусна повече нито гейм на международната номер 74, преди да запише откриващия сет на сметката си.

На старта на втората част двете тенисистки си размениха по едно едва подаване, при което фаворитката първа направи идната крачка и се снабди с задатък от пробив. Оттам насетне проследихме принципен процес на събитията, при който Сабаленка беше във водещата роля на корта и без непотребни затруднения постави точка на разногласието.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР