Арина Сабаленка не спира да се наслаждава на най-добрия си

...
Арина Сабаленка не спира да се наслаждава на най-добрия си
Коментари Харесай

Ново безупречно представяне: Сабаленка не срещна трудности със световната №51 в Мелбърн

Арина Сабаленка не стопира да се любува на най-хубавия си тенис от началото на новия сезон, като удостоверение за мощната ѝ компания е фактът, че тя към момента не е изгубила даже сет в хода на срещите си. Днешната такава за беларуската на Откритото състезание на Австралия само затвърди усещанията, откакто някогашната WTA-1000 шампионка разгроми Шелби Роджърс за близо час и половина на корта - 6:3 6:1. С този си триумф международната номер 5 подсигурява мястото си в третия кръг на надпреварата, където я чака конфликт с една всред Елизе Мертенс и Лорън Дейвис.

Двубоят имаше повече от мъчно начало за фаворитката, която позволи да изгуби сервиса си и изостана обратно в резултата. Постепенно с течение на времето Сабаленка оправдава позицията си на корта, откакто завоюва пет следващи гейма и записа откриващия сет на сметката си.

Във втората част международната номер 5 сходно на по-рано в конфликта трябваше да премине през известни компликации на лично подаване. Беларуската в същото време за следващ път не се поддаде на напрежението и без непотребни съмнения, постави точка на разногласието в срещата.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР