Арина Сабаленка каза, че не може да контролира какво говори

...
Арина Сабаленка каза, че не може да контролира какво говори
Коментари Харесай

Сабаленка: Лукашенко може да коментира каквото поиска

Арина Сабаленка сподели, че не може да управлява какво приказва президентът на Беларус Александър Лукашенко за нея и че въпреки мненията му да я създадат още по-непопулярна в женския Тур, тя би " спряла войната " в Украйна, в случай че можеше.

Световната номер 2 приказва предишния месец за " омразата ", която е срещнала в съблекалнята на фона на обтегнати връзки сред някои тенисистки след нашествието на Русия в Украйна, която е подкрепена от нейния съдружник Беларус.

" Не знам какво да кажа, тъй като той може да разяснява моята игра, може да разяснява каквото си изиска. Нямам нищо общо с политиката... Ако украинците ще ме ненавиждат повече след неговата тирада, тогава какво мога да направя? Ако се усещат по-добре, като ме ненавиждат, аз съм благополучен да им оказа помощ с това ", добави тя.

" Но останалото, в случай че можех да спра войната, бих го направила, само че за жалост не е в моите ръце и не е под мой надзор ", съобщи Сабаленка.

24-годишната тенисистка, че се е държала надалеч от интернет колкото е допустимо повече, с цел да избегне четенето на отрицателни мнения.

Сабаленка ще играе на шампионата в Щутгарт тази седмица, откакто се отхвърли от Чарлстън поради лека травма. Тя ще се изправи против Барбора Крейчикова във втория кръг на шампионата на клей, откакто получи отмора в първия кръг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР