Ариен Робен ще пропусне последното домакинство на Байерн от Шампионската

...
Ариен Робен ще пропусне последното домакинство на Байерн от Шампионската
Коментари Харесай

Ариен Робен няма да играе срещу "Пари Сен Жермен"

Ариен Робен ще пропусне последното домакинство на " Байерн " от Шампионската лига на следващия ден против " Пари Сен Жермен ". Крилото Робен и бранителят Хуан Бернат през днешния ден не се включиха в заниманието със съотборниците си, които упражняваха с шапки и ръкавици поради студеното време в Германия.

Холандецът към момента не е изцяло възобновен от мускулно разтежение, а Бернат също лекува контузия. Двубоя с парижани, който ще бъде излъчен директно по bTV Action , пропущат и трайно контузените Мануел Нойер и Тиаго Алкантара.

" Няма да рискуваме с никого ", безапелационен беше треньорът на баварците Юп Хайнкес.

" Байерн " към този момент си обезпечи класиране на осминафиналите, като се нуждае от победа с четири гола разлика против " Пари Сен Жермен ", с цел да завоюва първото място в група " С ".

Хайнкес сподели още, че Хамес Родригес ще стартира като титуляр, а за присъединяване на Франк Рибери, Томас Мюлер и Кинглси Коман ще бъде решено в последния миг. Тримата неотдавна се завърнаха в игра след контузии и е изцяло допустимо някой от тях да получи отмора.

" Утре се изправяме против супер тим със супер треньор. Те са добре смазана машина, която не разчита единствено са суперзвездите си. Не можем да приказваме, че това действително ще бъде мач за първото място в групата. По-скоро ще бъде среща за авторитет ", съобщи Хайнкес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР