Ариана Гранде оглави класацията на Билборд за албуми с Eternal

...
Ариана Гранде оглави класацията на Билборд за албуми с Eternal
Коментари Харесай

Ариана Гранде оглави класацията на Билборд за албуми

Ариана Гранде оглави класацията на " Билборд " за албуми с Eternal Sunshine с дебюта на продукцията, заяви уеб сайтът на изданието.

За шести път певицата се изкачва на върха на чарта. Гранде издаде албума си Eternal Sunshine на 8 март.

Преди това тя застана отпред на подреждането с Positions (през 2020 г.), Thank U, Next (2019), Sweetener (2018), My Everything (2014) и Yours Truly (2013).  

От Eternal Sunshine са продадени 227 000 еквивалентни единици за отчетния интервал. 

Втората позиция в класацията за албуми на " Билборд " е за кънтри звездата Морган Уолън и One Thing at a Time, който слиза с една позиция. За отчетния интервал са продадени 68 000 еквивалентни единици от продукцията. 

Място отстъпва и Ноа Каан с албума си Stick Season, който е трети в чарта на " Билборд " тази седмица. От него са продадени 48 000 еквивалентни единици за отчетния интервал.

В челната петица на подреждането на " Билборд " място намират Кание Уест (изявяващ се като Йе) и Тай Дола Сайн със взаимния си план Vultures 1, от който са продадени 45 000 еквивалентни единици за отчетния интервал, следвани от Сиза със SOS. Певицата заема пето място, като за отчетния интервал са продадени съвсем 45 000 еквивалентни единици, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР