Ариана Гранде накара феновете си да се притесняват за здравето

...
Ариана Гранде накара феновете си да се притесняват за здравето
Коментари Харесай

„Бъдете нежни един към друг“: Ариана Гранде с призив към феновете си

Ариана Гранде накара почитателите си да се тормозят за здравето ѝ, откакто сподели доста слабата си фигура.

В понеделник 29-годишната певица се включи в TikTok, с цел да опише за новото си партньорство с козметичната марка R.E.M. Beauty.

В клипа Ариана шеговито се подиграва на " остарялото " си аз, че е скочила върху трендовете в грима, като да вземем за пример плътни котешки очи и прекомерно сочни устни.
@r.e.m. beauty
Изпълнителката на шлагера „ Bang Bang “ носеше светлорозов топ с жилетка и беше прибрала русата си коса на конска опашка.

Феновете бързо се включиха в Twitter, с цел да изразят терзанието си, че тя наподобява друго от нормално с бледия си загар и доста по-слабия си тип.
@r.e.m.beauty
" Изглежда недохранена ", твърди един човек. Друг написа: " Всеки път, когато виждам фотоси на тази жена, тя наподобява друго. " Трети човек написа: " Надявам се, че тя е добре:( "

Много почитатели обаче скочиха в отбрана на Ариана, като един от тях разяснява: " Много хора се тормозят от това, че тя не е наясно с това: " ТЯ Е ТОЛКОВА КРАСИВА, ОМГ. "

Друг почитател написа: " Тя е принцеса ", а трети почитател написа: " Изглежда толкоз сладка ".

Новите рецензии към външния тип на Ариана идват, откакто тя насочи пламенна молба към почитателите да " не се тормозят да разясняват телата на хората ".

Във видеоклип, споделен в обществените мрежи, звездата сподели: " Мисля, че би трябвало да бъдем по-меки и да не разясняваме толкоз телата на хората. Ако си мислите, че казвате нещо положително или доброжелателно, каквото и да е то, здравословно или нездравословно, огромно или малко, това или това, секси или несекси, в действителност би трябвало да работим в посока да не го вършим толкоз постоянно. “

Ariana Grande looks stunning in stills from new TikTok video shared by.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР