Ариана Гранде коментира за първи път смъртта на Мак МилърПевицата

...
Ариана Гранде коментира за първи път смъртта на Мак МилърПевицата
Коментари Харесай

Ариана Гранде коментира за първи път смъртта на Мак Милър

Ариана Гранде разяснява за първи път гибелта на Мак Милър
Певицата Ариана Гранде разгласява в обществените медии коментар по отношение на гибелта на някогашния си другар Мак Милър, заяви Би Би Си.

Това е първото ѝ обществено изказване откогато той умря. Гранде го разказва като нейния "най-скъп приятел" и "мила, сладка душа с демони, които той в никакъв случай не е заслужил".

В изложение на видео в тя написа, че "толкова съжалява", че не е съумяла за поправи или отнеме неговата болежка.

Истинското име на Милър е Малкъм Макормик. Той беше отворен по отношение на наркотичната си взаимозависимост.

Милър беше открит в дома си в Калифорния, като повода за гибелта му не е била оповестена публично, само че се счита, че е свръхдоза.

Във видеото, което Гранде разгласява в петък се вижда по какъв начин двойката се смее дружно и той я моли да спре да го снима до момента в който ѝ споделя история.

Двойката се срещна през 2012 година и удостовери, че са дружно през 2016 година Те работиха дружно по доста песни и даже участваха дружно по време на концерта "One Love Manchester", който се организира, откакто присъединяване на Гранде беше белязано от терористична офанзива през 2017 година

Милър и Гранде прекратиха връзката си по-рано тази година. Когато се разделиха певицата го разказа като "един от най-хубавите ми другари в целия свят" и съобщи, че продължава да го почита и обича, даже след раздялата им.

Гранде по-рано разгласява черно-бяла фотография в памет на Милър, само че в обявата от петък тя за първи път даде коментар за гибелта му.

Няма информация за планувано заравяне на 26 годишния рапър, само че в американските медии се популяризира новината, че тялото му е било отнесено от Лос Анджелис в родния му Питсбърг по-рано тази седмица. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР