Ариа и Георги Йомов са в миналото като двойка, но

...
Ариа и Георги Йомов са в миналото като двойка, но
Коментари Харесай

"Да не излетиш като кокошка с тези ръце": Ариа е дива и свободна, танците ѝ провокират коментари

Ариа и Георги Йомов са в предишното като двойка, само че мацката въобще няма време да страда по минали любови. Така и не станаха ясни аргументите за раздялата им, само че това не е значимо. Очакваме идващото парче на Ариа да е отдадено на връзката ѝ, както вършат множеството фолк певици.

Междувременно, фолк звездата спринтира по нощните питейни заведения, където забавлява подпийналите тълпи. Доста хора знаят, че концертната активност на Ариа не е като на множеството ѝ колежки.

Виж още: " Събра се с кифла и стана инфлуенсър ": Бесен хейт против Наум Шопов и " нежното " му водене 

В TikTok се появи видео от присъединяване на фолк звездата, на което тя се раздава на макс. В нета обаче някои се забавляват с държанието на Ариа и пишат: " Да не излетиш като кокошка с тези ръце ", написа закачливо консуматор, а ето и въпросното видео, в което Ариа танцува.

Виж още: Шокиращ нов сериал с Лили-Роуз Деп и The Weeknd, Холивуд е в шок

На Ариа обаче не ѝ пука и се забавлява на макс. Участията на Ариа са нещо като конкурс по занимания. Певицата прави всичко належащо, с цел да гостите се усещат топ. Камелия неотдавна назова всичко това сеир, без да посочва името на Ариа. Тя от своя страна обаче захапа Камелия, че най-малко тя не е излизала на сцената по зърна и " пеперудка ".

Ариа обаче си пада по... сандвичите. Не, не става въпрос за храна, а за нещо по-палаво и плътско, за което към този момент всички се сещаме. Твърдението не е наше, а на сама Цветкова, която е постоянно заобиколена от голи до кръста момчета, които ѝ вършат компания на сцената. " Да се наместя сред вас... да ми вършиме сандвич ", закачливо споделя Ариа във видео от нейно присъединяване, което също се появи в TikTok.

Виж още: Лидия сподели: Наско Колев си го бива във всичко! Ето по какъв начин я глези

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР