> Архивна снимкаСамо за 16 часа в събота срещу неделя

...
> Архивна снимкаСамо за 16 часа в събота срещу неделя
Коментари Харесай

Пловдивски полицаи отказаха подкуп от 200 лева

 > Архивна фотография
Само за 16 часа в събота против неделя бяха установени 1 346 нарушавания, отнети 25 шофьорски книжки, а 17 водачи - открити с алкохол и опиати зад кормилото. 18-годишен пловдивчанин и двама негови по-възрастни съграждани на 44 и 51 години, са се пробвали избегнат глобите, подхвърляйки пари на проверяващите.

35-годишен годишен турски жител седнал зад кормилото на " Опел астра “, който нямал годно удостоверение за ръководство на МПС, предложил рушвет в размер на 200 лева, с цел да прикрие закононарушението си на пътя. Така от началото на годината случаите, в които длъжностно лице, чиновник на пловдивската полиция отхвърля препоръчан рушвет, стават 12.

Практиката демонстрира, че нарушителите на пътя са предложили разнообразни суми и полезности, измежду които и златно кюлче. Серията със арестувани поради рушвет стартира с 15-годишен юноша от Първомай, който бе арестуван в първия ден на 2021г., откакто предложи 50 евро на служители на реда, с цел да не бъде взето административно отношение за нарушаването му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР