Архивна снимкаРепортер на регионалното издание Флагман видя, че в 16;15

...
Архивна снимкаРепортер на регионалното издание Флагман видя, че в 16;15
Коментари Харесай

Пиле не може да прехвръкне през Бургас, много полиция на изходите на града

 Архивна фотография
Репортер на районното издание " Флагман " видя, че в 16;15 ч. служители на реда отбиха от колоната пъплеща с не повече от 5 км/ч. бял лек автомобил, чийто регистрационен номер запова с буквите ТХ. Много е евентуално търсените лица да се придвижват с автомобил, който е с добричка регистрация. Директорът на ОДМВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов удостовери информацията. Той сподели следното:

" Издирваме в тази връзка лица и по тази причина се постановат изключителните КПП-та на изходите на града. Към момента има доста неизяснени условия, мъчно ми е да го квалифицирам като обир, апелирам жителите и участниците в придвижването да запазят успокоение, до момента в който текат издирвателните ни дейности ".

Заградителните ограничения подължават и към този момент обгръщат периметър, който стигна Поморие. По основния път преди комплекса " Сънсет Ризорт " е подложен патрул. Там ограничаването е към 20 км/ч и служителите на реда без проблем оглеждат регистрационните номера на колите, движещи се в посока Слънчев бряг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР