> Архивна снимкаИ тази есен двата медийни гиганта залагат на

...
> Архивна снимкаИ тази есен двата медийни гиганта залагат на
Коментари Харесай

Край на лятото и скука ли? Вижте какво са ни приготвили телевизиите за новия сезон!

 > Архивна фотография
И тази есен двата медийни колоса залагат на сигурното и ще се конкурират с два изпитани риалити формата, които ще се излъчват едновременно. По Би Ти Ви от 11 септември потегля седмият сезон на " Фермата “. Отново водещи и продуценти на шоуто ще са Иван и Андрей, а особеното този път е, че предаването ще се снима в изоставения възрожденски манастир " Св. Архангел Михаил “ в село Шума, откъдето в действителност са корените на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. И до ден-днешен той е притежател на внушителна вила там. Наградата, която ще получи последният фермер, е 100 хиляди лв..

Чек със същата сума ще грабне и спечелилият в конкурентното шоу " Игри на волята “ по Нова тв. Премиерата на третия сезон на приключенското риалити е седмица по-рано от тази на " Фермата “ – на 4 септември. В ролята на водещи за втора поредна година феновете ще гледат две обичани лица от завършилия към този момент сериал " Откраднат живот “ – Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които водиха в тандем и предишния сезон.

От продукцията оповестиха, че напорът от кандидат-участници бил голям. Снимките към този момент са завършили и още веднъж бяха осъществени по диви плажове из Южното Черноморие. В третия сезон феновете за пръв път ще следят и рискови нощни борби. Очакванията бяха, че дружно с " Игри на волята “ по конкурентната Би Ти Ви пък ще тръгне и възроденият " Сървайвър “, който не е предаван в родния ефир от 2006 година след трагичната гибел на Нончо Воденичаров по време на една от игрите в предаването. Екипът обаче не могъл да смогне с времето и завръщането на риалитито за оцеляване се отсрочва за пролетта следващата година. Снимките към момента не престават на другоземен остров на Филипините.

Актьорът Владо Карамазов отново ще бъде водещ, а продуценти и сценаристи са Евтим Милошев и жена му Христина Апостолова, за която престоят посред океана се оказал повинност и имала съществени проблеми с кожата. Тв фамилията от 2 месеца е на острова, а за техния общ наследник се грижат баджанакът на Милошев – Димитър Рачков, и младото му гадже – плеймейтката Анита. Не е загадка, че Христина и комикът също имат общ наследник – Митко-младши. И той е поверен на татко си и силиконовата му обичана.

Самият Рачков обаче също приготвя ударното си завръщане със своето комедийно шоу. То още веднъж ще се излъчва един път седмично в ефира на Нова телевизия, въпреки дебютът му напролет да не пожъна огромни триумфи и методът на комика да бе неодобрен от много фенове. Съществени промени по формата нямало да има, само че в екипа създали рокади, защото слабото звено несъмнено бяха сценаристите. Изгонената от Нова тв снаха на Васил Божков Ива Софиянска отново ще се завърне в медията и ще дава отговор за подбирането на гостите точно в предаването на Рачков.

Със скъсен 30-минутен формат се завръща и Николаос Цитиридис, който ще цялостни дупката след късните вести на Би Ти Ви в делничните дни. Въпреки спекулациите, че гологлавият грък ще излети от ефира, управлението е решило да даде финален късмет на шоуто му. Цитиридис удостовери, че към този момент се снимат епизоди, с фотос във фейсбук, на който демонстрира по какъв начин му скубят веждите и го приготвят за екран. От екипа на шоуто му обаче си потегли зам. основният редактор Лора Крумова. Тя ще води свое чисто ново публицистично предаване " На фокус “ всеки неделен следобяд по Нова.

Далеч по-очаквано е завръщането на сериала " Братя “ по Нова телевизия. Криминалната поредност още веднъж ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 ч. и ще опустоши с рейтинг Цитиридис. Въпреки негодуванието на феновете епизодите отново ще бъдат по едвам 30 минути, само че ще са цели 65. Първият ще бъде излъчен точно на 6 септември. Гвоздеят в новия сезон е появяването на чисто нов мистериозен воин, в чиято роля ще влезе огромният артист Христо Шопов. Любопитна детайлност е, че синът му Наум също имал предложение да се включи в кримката, само че отказал.

Той обаче се спряга за водещ на новото предаване на Би Ти Ви " Ергенът “, което също ще се завърти в ефира наесен. Ако догатките излязат правилни и екранният доктор Тасев от " Откраднат живот “ се е спазарил с Би Ти Ви, с баща му ще бъдат съперници на тв небосклона. Концепцията на шоуто е да откри жена на известния фитнес инструктор и модел, някогашен народен играч и треньор по гребане – Виктор Стоянов, който ще бъде основно настоящо лице, а за сърцето му ще се борят десетина хубавици. Снимките се организират на екзотично място, само че още преди премиерата на шоуто към основния воин гръмна скандал. Оказа се, че Виктор имал проблеми със закона поради шофиране с превишена скорост.

На 12 септември по Би Ти Ви стартира и 8-ият сезон на " Гласът на България “. Този път има рокади в журито. Ветеранът Иван Лечев отново ще бъде наставник, само че в компанията на Любо Киров, Дара и фолкзвездата Галена. В загадка обаче се пазят имената на детективите в третото издание на " Маскираният артист “. Първият епизод ще бъде излъчен онлайн на 11 септември. Костюмите още веднъж са дело на дамата на продуцента Маги Халваджиян – Кремена. Освен интригата към участниците, които нямат право да споделят, че влизат в продукцията даже с роднините си, тъй като ги грозят санкции в размер на до 50 хиляди лв., пикантни моменти има и към избора на водещи.

За пръв път Халваджиян се отхвърля от един от най-верните хора в тима си – Васил Василев-Зуека, за сметка на безработната Мария Игнатова, която бе свалена от ефира на Би Ти Ви с нейните " Папараци “. Тя ще води " Маскираният артист “ дружно с Геро, а Зуека изпада в конспиративност. Що се отнася до участниците, в интернет към този момент вървят залози по тематиката. Говори се, че под мистериозните маски ще се скрият Фики Стораро, Люси Дяковска, Рафи, Катето Евро и други.

За страдание на феновете на кулинарното шоу " Мастършеф ", то повече няма да се снима у нас. Информацията удостовери и самата Силвена Роу, която бе част от журито, написа " Ретро ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР