, архивИма значителен ръст на българо-украинските сватби в Пловдив от

...
, архивИма значителен ръст на българо-украинските сватби в Пловдив от
Коментари Харесай

Любов ли е? Огромен ръст на сватбите между българи и украинки

, списък

Има забележителен растеж на българо-украинските сватби в Пловдив от началото на войната в Украйна, написа „ Марица “.

Все повече украинки си споделят заветното „ да “ с пловдивски ергени. От 24 февруари до този миг 10 двойки са се врекли във честност в Дома на младоженеца.

По изясни няма сватби сред български дами и украински мъже.

Има и запитвания за идващите месеци за венчавка на българи с украинки. Имало е и една отсрочена гала заради обстоятелството, че гостите на булката не могли да дойдат от Украйна в Пловдив поради военните дейности и падащите бомби.

Единствено нещо, което би трябвало да се показа, е документ за фамилното състояние на булката от страната, от която идва, съобщи шефът на Оперативна програма „ Радостни обреди “ Чудомира Пинджева. Освен украинки, има и четири филипинки, които са се врекли във честност на пловдивчани през тази година. Две полякини също са решили, че мъжът на живота им ще е от Пловдив.

За днешната дата 07.07 са поръчани 7 ритуала за подписване на цивилен брак в града под тепетата. Пет от тях ще са в Дома на младоженците, един в къща „ Хиндлиян “ и един в артгалерия „ Филипополис “.

Все повече искащи избират изнесените ритуали. Сред най-предпочитаните местоположения са Старият град – в частност къща „ Хиндлиян “, и Римският стадион. А през септември за пръв път ще има ритуал на „ Ядрото “ в квартал „ Капана “.  Общо 161 са поръчките за бракове през юли.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР