, архивДесетки българи с малки деца стоят с часове на

...
, архивДесетки българи с малки деца стоят с часове на
Коментари Харесай

Драма на летище София с полет на Райънеър

, списък

Десетки българи с дребни деца стоят с часове на летище София поради анулиран полет на нискотарифната компания " Райънеър " до Мадрид, заяви националното радио. Повече от 15 часа хората нямат никаква информация, съобщи БТВ.

Елена Митева и десетки други пасажери е трябвало да излетят от София за Мадрид нощес в 22:30 часа. Едва след среднощ на пасажерите обяснено, че има съществено забавяне, а пет часа по-късно им е обяснено, че полетът им е анулиран.

  " Дори не го оповестиха публично, просто сред хората. И споделиха да си вземем багажа и ще ни настанят - тези, които не са от София, в хотели, а на идващия ден полетът ни ще бъде в 12:30 часа. Тоест през днешния ден “, споделя пред радиото Митева.

 „ През това време тука имаше майки с деца, които непрестанно плачеха, възрастни хора, заболели, даже помолиха да излезем най-малко въздух да си вземем - никаква реакция ", прибавя тя.

 И днешният полет, плануван за 12:30 ч., закъснява, споделя Елена Митева.

 Първоначално е разгласен за 18:30 часа, само че пасажерите получават разнопосочна информация:  " Пътниците получават есемеси, че може би полетът ще бъде в 20 часа, само че публична информация никой няма ". 

Все още няма коментар от самолетната компания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР