АрхивИзвикаха ни всички на техника, минахме почти всички като ни

...
АрхивИзвикаха ни всички на техника, минахме почти всички като ни
Коментари Харесай

Затворник с шокиращи разкрития за бягството на двамата рецидивисти от софийския затвор

Архив
" Извикаха ни всички на техника, минахме съвсем всички като ни раздадоха нещата. Докато ставаше паниката и всеки гледаше какво си взима, бях седнал на гишето. Първо се появи Пелов, след това излезе Ради с огромен нож. Насочиха револвери. Владимир челно с коляно удари единия чиновник. Другият пандизчия който е жичкаджия - Ради потегли дружно с Владимир. Отвориха си вратата и заплашиха с револвер, този който я пази, те са страхливи тези чиновници ", описа очевидецът пред Нова тв.

" Просто им видяхме гърбовете. Единият служител на реда и другият, който седи на адвокатсткото, питаха " к`во става ". Те даже не знаеха какво става.  Хората са си подготвяли бягството най-малко един месец. Отпред ги е чакала кола. Този прекрасен военен револвер, който го видях, им го е вкарал някой от личния състав. На нас всичко ни минава на скенер, в това число и храната. Такъв револвер е неуместно да мине - чиновник го е вкарал ", добави той.

Радослав Колев работел в кухнята повече от половин година и там се допуска, че се е сдобил с огромния нож. Запитан за какво не са намерили оръжията им в килията, той отвърна: " Как ще го намерят? Има хора, на които им се прави мним тараш, като си платиш ". Друг очевидец, който отишъл на рандеву в пандиза на негов прочут, добави: " Бях на 4-часово рандеву на един мой чиновник. Момчетата, които се връщаха от техниката, започнаха да залягат. Казаха: " Въоръжени са " и започнаха да лягат по земята и да се изтеглят ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР