Архиепископията в Кипър е близо до получаване на зелена светлина

...
Архиепископията в Кипър е близо до получаване на зелена светлина
Коментари Харесай

Църквата изгражда петзвезден хотел за €100 милиона, ето къде

Архиепископията в Кипър е покрай приемане на зелена светлина за построяването на петзвезден хотел в Героскипу, Пафос, на приблизителна стойност от 100 милиона евро, оповестява Cyprus Mail.

Подадена преди години, първичната документи беше арестувана заради откриването на античен акведукт на мястото. Проектантите трябваше да трансформират и подадат още веднъж заявката, с цел да подсигуряват, че антиките не са подправени. Като решението било слагане на стъклена пътека, водеща до входа на хотела, съгласно известията тя ще бъде издигната върху антиките.

" Румънската Бастилия " става хотел против €25 милиона

Сред пандизчиите на " Дофтана " са комунистическите водачи Георге Георгиу Дей и Николае Чаушеску

Новите проекти бяха утвърдени от отдела за антики, проправяйки пътя на плана за приемане на позволение за градеж. След издаването на разрешителното строителството на хотела се чака да отнеме към две години и половина.

Наречен Diamond Essence,

хотелът ще разполага с 484 кревати за посетители. Той ще бъде ситуиран на осем етажа, плюс приземния етаж и култивиран покрив, ще бъде висок 40 метра, а общата застроена повърхност ще възлиза на 27 500 квадратни метра.

Проектът включва уелнес център (фитнес зала, басейн, сауна) на сутеренен етаж, спомагателни пространства (складове, винарска маза, офиси) и 44 паркоместа. На приземния етаж ще бъдат ситуирани предверие, бар, салон, ресторант, павилион за вестници, магазин за сувенири, рецепция, банков клон, туроператор и фризьорски салон.

Първият етаж ще разполага с 16 двойни стаи, три единични жилището и три двойни жилището. На втория етаж ще има 31 двойни стаи, а на етажите от 3 до 8 ще има 186 двойни стаи.
 Нощувките в хотел поскъват доста. В България или в чужбина ще бъде по-изгодно да почиваме това лято?
Нощувките в хотел поскъват доста. В България или в чужбина ще бъде по-изгодно да почиваме това лято?

За лятото Гърция е топ дестинация за българите, само че се търсят почивки и в Италия и Испания

Според известия в медиите достъпът до обекта ще бъде вероятен от бул. Посейдонос.

Целият план включва още построяването на два жилищни блока (Amethyst & Aquamarine Towers), с общо 122 жилището. Двете кули към този момент са получили градоустройствено позволение.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР