Археологическият музей в Хисаря посрещна вицепремиерът и министър на финансите

...
Археологическият музей в Хисаря посрещна вицепремиерът и министър на финансите
Коментари Харесай

Асен Василев и Атанас Атанасов го удариха туризъм в Хисаря СНИМКА

Археологическият музей в Хисаря посрещна вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев и министърът на културата Атанас Атанасов.

През уикенда и като типични туристи, Асен Валисев и Атанас Атанасов си спретнаха забавна разходка в Хисаря, а екскурзоводите там бяха сюрпризирани от визитата им.

Министрите първо посетиха единствените по рода си на Балканите и в Европа Римски терми. Асен и Атанас останали впечатлени от новаторските приложения за добавена действителност, въведени в последно време. Те дават опция посредством мобилния телефон екскурзиантът да добави към селфито си бога на здравето Асклепий, трите нимфи и други артефакти, открити на място.

Двамата министри разгледаха и Археологическия музей и надлежно артефакти, които са открити при археологически разкопки в античния град.

" Посетиха ни двама министри - на финансите и на културата. Те оцениха високо работата ни по новаторското показване на археологическите обекти и благодариха за топлото посрещане. " - споделят от управата на Археологическия музей.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР