Архангеловден е - последният от големите есенни празници. Българската полиция

...
Архангеловден е - последният от големите есенни празници. Българската полиция
Коментари Харесай

На Архангеловден отбелязваме празника на българската полиция

Архангеловден е - последният от огромните есенни празници. Българската полиция празнува през днешния ден професионалния си празник. В Деня на Архангел Михаил управлението на Министерство на вътрешните работи се събра в Главната дирекция " Национална полиция ", където е тържественото честване на празника.

Архангел Михаил символизира справедливостта, по тази причина и на днешният празник се празнува денят на българската полиция. Вътрешният министър Младен Маринов поздрави всички български служители на реда с виновният избор да се борят с престъпността.

Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Професията служител на реда е от изключителна значимост за държавността. Няма държавност там, където няма добър публичен ред и ефикасна битка с престъпността. Вашите старания всекидневно способстват България да е една постоянна страна. България да е страна, която не изнася престъпност, а поддържа сигурността, както в района по този начин и в Европейския съюз. Вие допринасяте по този начин, че българските жители да усещат поддръжка, да усещат сигурност, с цел да могат да извършват гражданския си дълг.
На този ден се уважава и паметта на всички служители на реда, починали при осъществяване на служебния си дълг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР