Архангеловден е и колегите от полицията отбелязват своя професионален празник!

...
Архангеловден е и колегите от полицията отбелязват своя професионален празник!
Коментари Харесай

Маринов от ГЕРБ: Гордея се, че съм бил български полицай и все още се чувствам такъв

Архангеловден е и сътрудниците от полицията означават своя професионален празник! Това написа на персоналната си страница във Facebook някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител от  . 

Българската полиция е измежду институциите и знаците на модерната ни държавност. Тя е основана преди 144 години дружно с възобновяване на българската страна. А първият български министър председател Тодор Бурмов оглавява през 1879 и Министерство на вътрешните работи, в границите на което влиза административно-полицейското поделение. През декември същата година влиза в действие и първият закон за полицията.



Гордея се, че съм бил български служител на реда и към момента се усещам подобен. Защото някогашни служители на реда няма, а и огромна част от приятелите ми към момента са в редовете на българската полиция.

Бъдете здрави, сътрудници, и изпълнявайте служебния си дълг към хората и страната с достолепие, само че и със самочувствие. Защото, Вие сте представители на българската държавност, а от време на време и последна бариера пред хаоса!

Честит празник на всички другари и сътрудници от полицията!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР